Key Accounts

Hoewel het bedienen van klanten een lokale aangelegenheid blijft vragen grote (inter)nationale ondernemingen om een uniforme wijze van toelevering en gelijk serviceniveau aan al hun productielocaties.

Key Accounts waarborgt als ‘single point of contact’ van deze ondernemingen de centraal overeengekomen service levels en commerciële voorwaarden van toelevering aan de productielocaties door alle internationale itsme verkooporganisaties en Solutions.

Door de bevoegdheid van itsme Key Accounts ombrede internationale commerciële afspraken te maken, hierbij ondersteund door hetzelfde SAP systeem, is uniformiteit in commerciële, logistieke en technische ondersteuning geborgd.

De lokale aanwezigheid van de verkooporganisaties en hun vestigingen zorgt ervoor dat de individuele eisen en wensen van de lokale productielocaties worden vervuld.

Voor vragen of heeft u interesse in uniforme toelevering en een gelijk serviceniveau op de productielocaties, neem dan contact op met onze Key Account specialist.

Tel: +31 76 - 578 28 00
E-mail: ka@itsme.eu