Scanning

Scanning makes you succeed!

Wilt u graag uw bestelproces verbeteren, optimaliseren of veranderen? Dat is mogelijk met de scanningtools van itsme Connected Business. Er zijn drie varianten; ESYscan, ESYscan Premium en ESYscan Special.

Wat kunt u met de ESYscan? Met de ESYscan is het mogelijk om barcode-etiketten te scannen.Er is keuze uit 4 verschillende bestelgroottes (1, 2, 5, 10x is de minimum levereenheid). Door de ESYscan is het mogelijk om artikelen uit de catalogus te bestellen en u heeft gegarandeerd de laagste prijsgarantie.

Wat is de meerwaarde van de ESYscan Premium? U kunt bestellen via de OP MAAT-methode, waarbij u zelf de scanner kunt uitlezen en bestellen. Hieraan kan tevens ook een besteladvies worden gekoppeld. Etiket op maat met eigen minimale levereenheid, barcode op etiket of scheurvel. ESYscan Premium biedt meer mogelijkheden dan de ESYscan.

Bent u opzoek naar een maatwerkoplossing volgens uw wensen en ideeën? Dan is de ESYscan Special een oplossing voor uw. De scan wordt na bestellen ook ingelezen in het ERP-systeem van de klant.

Geïnteresseerd? Neem contact op met onze adviseurs en maak een afspraak. itsme Connected Business is making you succeed!
Telefoon: 0162 - 48 42 00
Fax: 0162 - 58 22 01
E-mail: connectedbusiness@itsme.eu
Of via uw vaste contactpersoon