Quick Scan

Bent u benieuwd of uw logistieke processen nog effectiever en efficiënter kunnen? Wilt u uw bestaande logistieke proces verbeteren? Binnen itsme Connected Business zijn onze adviseurs opgeleid als Lean Six Sigma GreenBelt's.
Onze adviseurs onderzoeken in vijf fasen of u aan een verbetering van uw logistieke proces toe bent. Er vindt eerst een analyse van het inkoop- en voorraadbeheerproces plaats en daaropvolgend een kosten- en statusbepaling van de huidige situatie. Eén van de fasen uit het onderzoek is tevens een voorstel voor een andere inrichting van de processen, waarmee over het algemeen het aantal problemen al vermindert.

Het aantonen van de waarde van het verschil is een belangrijke fase. Pas als het verschil duidelijk is bij de klant wordt er besloten of het voor de klant voldoende toevoegt om verder te gaan.

Een oplossing kan logistiek maatwerk zijn, maar er kan ook gedacht worden aan kitting, het omdozen van een bestelling of just-in-time tijdleveringen. Een VMI-concept, waardoor het voorraadbeheer uit handen wordt genomen, is ook een mogelijkheid.

itsme Connected Business levert meer dan alleen een advies! Wilt u meer weten?
Telefoon: 0162 - 48 42 00
Fax: 0162 - 58 22 01
E-mail: connectedbusiness@itsme.eu

quick scan