Industrie/MRO

Industriële eindgebruikers/ MRO

Door jarenlange ervaring en nauwe contacten in de industrie, mogen wij ons marktleider noemen in de branche. De verkrijging en beschikbaarheid van MRO- (Maintenance, Repair and Operations) of NPR- (Non-Product Related) materialen is natuurlijk nooit een kernactiviteit voor industriële eindgebruikers. Maar daarom niet minder belangrijk.

Wij realiseren ons dat kosten moeten worden bespaard en productie moet worden verhoogd. Juist in de verkrijging van MRO-materialen bestaan daarvoor vele innovatieve mogelijkheden. Daarin spelen wij een praktische rol door het verbeteren van inkoopprijzen, reduceren van voorraden, vereenvoudigen van inkoopprocessen, vergroten van de beschikbaarheid en een doeltreffende inzet van mensen en machines. Het draait allemaal om flexibiliteit, standaardisatie, snelheid van leveren, technisch inlevingsvermogen en beschikbaarheid, 24 uur per dag 7 dagen in de week, dus ook bij calamiteiten.

Heeft u al stilgestaan bij de steeds verdere integratie van mechanische en elektrotechnische applicatiekennis? Wij bieden deze kennis zonder grenzen, voorzien van de juiste levering vanuit het uitgebreide leveringspakket met een uniek 24-uurs verwervingssysteem.

Als u op zoek bent naar innovatie en betrouwbaarheid, maak dan kennis met de wereld van itsme en ervaar het industriële gevoel dat alleen de echte marktleider met u deelt!